lördag 21 november 2009

dance the night away

Kvällen tillbringades på Skylten. En kille från Folkungskolan vars gymnasieprojekt var en slags minifestival under namnet "Projektet". Första bandet, Fix Idea, levererade härlig pop/rock med fantastiska melodier och arrangemang. Själva bandet var inte jättetight och sångaren gick lite out-of-tune, men om jag minns rätt var det deras debutspelning, vilket kan förklara saken. Men fantastiskt bra var det ändå. Det här var definitivt något jag skulle vilja lyssna på privat också.


...

Legenden, från Norrköping, spelade rock och kaxade på scenen. De verkade rutinerade, sjöng oklanderligt och spelade riktigt bra tillsammans. Liksom Mando Diao hade bandet två sångare i bagaget, en med lite rockigare, raspig, röst och en mer popig stämma. Texterna var stökiga (i den betydelse att det handlar om stök och fylla). Dessutom var det ett mäkta stiligt gäng herrar, iklädda vita skjortor, grön fluga och bakåtkammat hår. Det här var verkligen en upplevelse.

...


Flashy Jacks and the Allnighters från stan var, eller gav åtmistone bilden av att vara, bäst för kvällen. Bandet utstrålade glädje och självsäkerhet och det var härlig stämning i publiken. De var riktigt samspelta och dansant rock&roll och Jockes fingrar fingrar lekte som vanligt med gitarrens strängar som om han inte gjort något annat. Asbra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Powered By Blogger

Bloggintresserade