lördag 7 november 2009

who's got their claws in you, my friend?

Min vanliga tidsoptimism förlorade slaget mot de varma mackorna och jag hann aldrig klä på mig och möta dem (Lisa och Ems, inte mackorna). Lyckligtvis hittade de hit i alla fall. Torsdagen och fredagen blev ytterst trivsamma. Värt att skriva en låt om.

Vi hade på MTV EMA i bakgrunden men tittade egentligen inte så aktivt. Vi hann se Katy Perry utklädd till lite allt möjligt och använda sig av ungefär samma lines som förra året, då hon var värd för galan i München. Lady Gaga vann New Act (men uppträdde aldrig, om hon varit där hade hon höjt underhållningsfaktorn på galan en stor aning), Katy gjorde en "Kanye" genom att avbryta nomineringen när han ropades upp och U2 spelade några klassiker på en utomhusscen. I "Sunday bloody Sunday" joinade Jay-Z också. Kvällens bästa framträdande stod givetvis Beyonce för. Hennes senaste singel "Sweet Dreams" i ett virrvarr av tempobyten, röda tyger och hunkiga män. Å ena sidan är hon en av världens bästa artister, å andra sidan brukar det räcka med att bara titta på henne för att bli hänförd.

Men för mig, Emma och Lisa blev det mest prat om vad som hänt den senaste tiden, internskämt och allt annat som hör till. Pratet fortsatte i sängen (det där lät dirty... nåja, tolka det som ni vill) men mirakulöst nog lyckades Emma somna, trots att hon låg i mitten. Vid sex på morgonen var det kanske dags att sova lite tänkte vi.

De hade så fina halshängen. Lisa med en liten svart boll (påminner lite om kvicken, utan vingar) och Emma har en skrivmaskin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Powered By Blogger

Bloggintresserade